www.gumball3000.ro Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
SMS Gratis

Reply to topic    www.gumball3000.ro Forum Index » Site-uri View previous topic
View next topic
SMS Gratis
Author Message
dare4more
n00b
n00b

Post SMS Gratis Reply with quote
Acest serviciu nu mai este valabil in Romania
Iata ca din nou Google ne incanta, alaturi de CallWave cu un serviciu dedicat celor ce trimit sms-uri des si inca spera la gratuitati in acest domeniu. Bineinteles cei de la Yahoo! nu ezita sa ne ofere si ei un widget capabil de aceleasi lucruri ca si rivalul sau de la Google, folosindu-se de aplicatia a celor de la Callwave.

Nu va ganditi la operatiuni complicate, caci SMS-urile gratis se afla doar la cateva clickuri distanta. Tot ce trebuie sa faceti va fi sa intrati pe adresa callwave.com/sms/sms.asp unde veti vedea optiunile "Add Yahoo! widget" si "Add Google gadget" . Mai exista 2 optiuni si pentru Apple sau Vista, dar ne vom concentra pe Google deocamdata. Selectand Google Gadget sunteti transferati intr-o fereastra in care tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul intitulat sugestiv "Add to Google".

Fereastra care se deschide dupa aceasta selectie va este cu siguranta familiara, fiind pagina de start Google, plus cateva optiuni extrem de utile. Privind in partea de sub fereastra de cautare Google, gasim programul nostru pentru SMS-uri gratis: Callwave SMS. Acum va trebui sa completati cateva campuri pentru a va identifica in cadrul acestui serviciu gratuit de mesagerie. Scrieti-va numarul de telefon (fara prefixul tarii), apoi tara de origine, un cod de identificare si emailul dumneavoastra. La doar cateva secunde dupa ce veti apasa butonul "send" veti primi un cod sub forma de SMS pe telefonul mobil pe care trebuie sa il completati in fereastra in care vi se cere "verification code". Apasati pe "submit" si sunteti gata de a folosi cel mai tare serviciu gratis de trimis SMS-uri din lume.

O alta varianta ar fi utilizarea widgeturilor de la Yahoo! pentru a beneficia de SMS-urile gratuite de la CallWave. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati adresa widgets.yahoo.com/ , descarcand programul Yahoo! widgets. Acesta este similar unui toolbar, in care puteti instala numeroase pluginuri, printre care si cel de la CallWave. Dupa ce ati terminat cu instalarea Yahoo! widgets, va trebui sa descarcati CallWave widgets, integrandu-l ca pe un plugin in softul instalat initial. Mai departe veti proceda exact ca la Google Gadget (vezi mai sus). Printre widgeturi se mai numara: un serviciu meteo, ceasul, cotatiile bursiere si Flickr.

Deocamdata acest serviciu este beta si veti putea trimite doar 5 SMS-uri pe zi, limita de caractere este de 150, iar mesajele ajung in 4-5 secunde la destinatie. Tineti minte totusi, acesta este doar un beta, iar planurile CallWave includ o libertate totala de a da oricate SMS-uri gratuite doriti in versiunea finala. Suna bine, nu-i asa ?
Fri Mar 30, 2007 3:07 pm View user's profile Send private message
gumball3000
Site Admin
Site Admin

Post Reply with quote
O mica completare, pt ca am vazut ca unii dintre voi nu au reusit sa trimita cum trebuie sms-uri
Formatul in care trebuie scris numarul este urmatorul:

Last edited by gumball3000 on Sun Jul 15, 2007 10:00 am; edited 1 time in total
Sat Mar 31, 2007 2:03 pm View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Zeddy
n00b
n00b

Post Reply with quote
Da 407297386XX am incercat si cu 004.... si cu +4..., si am experienta cu sms-urile de pe site-uri ca am pe sms.ac si thesmszone.com nu sunt chiar asa butan!

Last edited by Zeddy on Wed Apr 11, 2007 2:04 am; edited 1 time in total
Wed Apr 04, 2007 5:09 pm View user's profile Send private message
dare4more
n00b
n00b

Post Reply with quote
nu stiu ce sa-ti spun, incearca sa-ti faci inca un cont pe alt nr de tel si vezi daca reusesti, eu nu am avut absolut nicio problema

dupa ce ai scris numarul de tel, ai bifat casuta
[*] International ?
Wed Apr 04, 2007 5:20 pm View user's profile Send private message
Zeddy
n00b
n00b

Post Reply with quote
da si imi zice cand dau send
Recipient is on Do Not Text list.

Wed Apr 04, 2007 6:23 pm View user's profile Send private message
dare4more
n00b
n00b

Post Reply with quote
hai sa-ti spun si unde ai gresit, tu inloc sa te inregistrezi ti-ai adaugat numarul de telefon pe "lista neagra", si nu vei mai putea nici sa primesti nici sa trimiti mesaje folosind acel site
Cel mai probabil tu ti-ai adaugat numarul de telefon in formularul de la sfarsitul acestei pagini
callwave.com/sms/sms.asp
Data viitoare ai grija sa nu mai faci aceasta greseala.
Thu Apr 05, 2007 1:31 pm View user's profile Send private message
Zeddy
n00b
n00b

Post Reply with quote
Da probabil Sad
Nu am cum sa scot numaru de acolo?

Thu Apr 05, 2007 5:03 pm View user's profile Send private message
dare4more
n00b
n00b

Post Reply with quote
Quote:
What if I don't want to receive text messages?
Simply enter your mobile phone number in our Do Not Text form and we will no longer allow customers to send text messages to your mobile phone.

Please note that once you enter your number on the Do Not Text form, there is no way to remove yourself from this list. It's set up this way to protect those customers who do not want to receive any text messages.

se pare ca nu
Fri Apr 06, 2007 9:52 am View user's profile Send private message
gumball3000
Site Admin
Site Admin

Post Reply with quote
Am gasit si eu un site de unde poti trimite sms-uri gratuite, acesta este http://www1.wadja.com/

Your message to a Wadja friend can be up to 117 characters / to a friend outside Wadja can be up to 92 characters

Se pot trimite sms-uri in numar nelimitat.

Sun Apr 08, 2007 10:52 pm View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
St33l
n00b
n00b

Post Reply with quote
sms`uri gratuite doar aici http://smscity.com simplu ca buna ziua faci cont si trimiti sms-uri de te saturi Wink

Admin edit: Acest serviciu nu este valabil si pentru Romania
Wed May 02, 2007 1:24 am View user's profile Send private message
gumball3000
Site Admin
Site Admin

Post Reply with quote

Necesita crearea unui cont.
Mesajul apare ca si cum ar fi trimis de pe numarul de telefon cu care s-a efectuat inregistrarea, si nu se adauga text suplimentar in corpul SMS-ului.
Lungimea maxima a SMS-ului: 160 Caractere
SMS-uri Gratuite Disponibile: 10
Fri Jun 29, 2007 10:13 am View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
dare4more
n00b
n00b

Post Reply with quote
Serviciu indisponibil

Pentru a va crea un cont romsms.com
Dupa inregistrare veti primi un sms, cu parola contului, user-ul este numarul de celular care trebuie sa fie in format international. (ex: 40732553335 in RO)
Dupa ce ai primit sms-ul cu parola, iti recomand sa intri in cont si s-o schimbi cu o parola mai usor de retinut.
La inregistrare primiti 5 credite.
Pe fiecare zi veti primi cate 2 credite care se cumuleaza, astfel in 10 zile vei avea 20 de credite s.a.m.d.

Mesajele trimise arata astfel:
Expeditor: +407xxxxxxxx (numarul tau de telefon) sau poti sa le trimiti cu numele "ROMSMS"

Nota: pentru a trimite sms selectati din cont SMS rapid, si apoi completati numarul destinatarului si mesajul, daca selectati Sesiune SMS, este foarte posibil ca mesajul sa nu fie expediat.
Sat Jul 28, 2007 4:16 pm View user's profile Send private message
gumball3000
Site Admin
Site Admin

Post Reply with quote

http://www.smsgott.de/free_sms_versand.html

5 SMS Gratis/zi/ip 147 caractere
Detalii destinatar: +xxxxxxxxxx(numar international)

SMS Gratis in 5 pasi:

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Wed Aug 08, 2007 7:54 pm View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
gumball3000
Site Admin
Site Admin

Post Reply with quote

Va ofera doar un SMS de IP

numarul de telefon trebuie scris in format international: 00407
la destinatar va fi trecut numele: smsdiscount
sms-urile ajung in 10-60 sec.

Fri Feb 08, 2008 3:29 pm View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
jujujuba
n00b
n00b

Post SMS Gratis Reply with quote
Surprised Inca un site director de mai multe site-uri ce ofera sms-uri gratuite, unele sunt cu inscriere obligatorie, altele nu. Nu toate merg pentru Romania, sunt insa cel putin 3 sau 4 care merg din ce am incercat eu pana acum :

voipsms.site.voila.fr/sms.html
Mon Jun 30, 2008 3:40 pm View user's profile Send private message
Reply to topic    www.gumball3000.ro Forum Index » Site-uri All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Home | History | Download | Pictures | Videos | Games | Links | Forum | Contact
Gumball3000.ro is a independent community and is not affiliated with or endorsed by Gumball 3000 Ltd.
Copyright © 2007-2009 — Gumball 3000 Romania